TOP

De beste Twitter-accounts op het gebied van mannenmode *

In de wereld van de mannenmode is het zaak om goed op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen. Twitter is nog altijd een goed middel hiervoor. Welke Twitter-accounts op het gebied van mannenmode zijn goed om te volgen?

Behalve de website van Textilia, is Twitter een goede plek om online inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven. Je kunt in relatief weinig tijd redelijk veel informatie tot je nemen, mits je de juiste accounts volgt. Maar welke Twitter-accounts op het gebied van mannenmode zijn goed om te volgen?

1. MrPorter – @MrPorterlive

Je zou haast vergeten dat een van ‘s wereld bekendste mannenmodesites van origine een webshop is; de site heeft meer de look en feel van een online magazine. Daarom is de Twitter-account van MrPorter een goede manier om hun trends, interviews en andere inspirerende content op de voet te volgen.

2. Menswear Style @MenswearStyle

In tegenstelling tot veel goede mannenmodeblogs –en websites is Menswear Style vrij actief op Twitter. Originele invalshoeken en veel goede tips: in de gaten houden dus.

3. MNSWR @MNSWRmagazine

MNSWR is een online magazine met een bijzondere interesse in de ‘tradition of craft’ van mannenmode. OOk hun Twitter-account houden ze goed up-to-date en is daarom het volgen waard.

4. Matches_Fashion Men @MatchesMen

Londen is wat trends betreft altijd een voorloper geweest. Vooral Matches, een van Londens meest toonaangevende warenhuizen, heeft een site die meer is dan alleen een online winkel. Via dit Twitter-account volg je alle mannenmode gerelateerde content en kom je direct op het mannengedeelte van hun algemene site Matchesfashion.com.

5. Selectism @Selectism

Deze volwassen broer van Highsnobiety is dé voorloper op het gebied van nieuwe mannenmodemerken, -nieuws en inspiratie. De tweets van dit online magazine mogen dan ook zeker niet ontbreken in de feed van mannenmode-professionals.