TOP

Daphne Deckers presenteert lingerielijn WoW

Donderdag 2 september presenteerde Daphne Deckers haar eerste lingerielijn 'TC World of Woman' (WoW). Speciaal voor de lancering werden de etalagepoppen in de V&D vervangen door levende mannequins.

Toen lingeriemerk Ten Cate Deckers vroeg mee te werken aan een nieuwe lijn, hoefde ze niet lang na te denken. “Je favoriete stoffen, kanten randjes en kleuren verwerken in een complete eigen lingeriecollectie is een meisjesdroom die uitkomt.”
Hoewel Deckers met haar 41 jaar zelf het gezicht is van de campagne, werd ze tijdens de officiële lancering vergezeld door vier lingeriemodellen die een uur voor de lancering de etalages van de V&D in de Amsterdamse Kalverstraat versierden.

Het geheim
Centraal in de collectie van Deckers staat de L-Shape bra. Deze beha heeft zijn naam te danken aan de vorm van de padding die in de cups zitten. “Doordat de L-Shape bra geen ronde, maar een L-vormige padding bevat, geeft de bh zowel opwaartse als zijwaartse steun, waardoor er een mooi decolleté ontstaat”, aldus een trotse Deckers. “De meeste push-up bh’s duwen de borsten alleen maar naar elkaar toe, waardoor je een lelijke spaarpotgleuf krijgt.” Het volume van de padding varieert per cupmaat. Een kleinere cupmaat heeft een grotere padding. “De padding groeit als het ware met de borsten mee.”

Zes collecties
In drie jaar tijd zal Deckers zes collecties op de markt brengen. De eerste collectie ligt momenteel in de winkel bij de V&D, Wehkamp en de geselecteerde lingeriezaken. Over een maand verschijnt de tweede collectie. In deze collectie voert het pauwenthema de hoofdrol. De prijzen van de beha’s variëren van € 29,95 tot € 44,95. De slips liggen tussen € 17,95 en € 24,95.