TOP

Cursus: Optimaliseren van een webshop

De training 'Optimaliseren van een webshop' i.s.m. Fashionchick is geschikt voor elke webwinkelier in mode/schoenen/sieraden/accessoires die meer uit het online ondernemen wil halen.

Ellen Snijder en Cetus Palm zijn bekende gezichten in het Nederlandse webwinkellandschap en zij komen langs om hun kennis met je te delen! Ellen: “Bij Fashionchick zien we continu als eersten hoe de e-commerce in Nederland verandert. De concurrentie neemt toe, de consument eist steeds meer, het wordt gewoon moeilijker zoals in elke volwassen markt. Maar de kansen liggen nog altijd voor het oprapen, en hoe, daar wijzen we webwinkeliers graag op!” Cetus: “Door mijn ervaring als affiliatemarketeer bij Zalandomaar het is ook nog eens mijn hobby en Vimodos.nl heb ik veel kennis opgedaan, maar het is ook nog eens een hobby.  

  • Hoe jouw webwinkel onderscheidend wordt. (online marketing)
  • Hoe je van kijkers kopers maakt. (conversie)
  • De techniek, de service en je imago te verbeteren. (sales)
  • Hoe je webwinkel bekender wordt en kan blijven bestaan. (pr en social media)
  • Hoe je online combineert met offline, een must! (multichannel)
  • Hoe jouw webshop Fashionchick-proof wordt en blijft (gratis keuringsrapport!!)

Textilia Institute, MYbusinessacademy en Ecommerce College ontwikkelden deze training speciaal voor webwinkeliers die met hun onderneming met kop en schouders boven het toenemend aantal webshops willen uitsteken. Detraining is ontwikkeld in samenwerking met Fashionchick.nl en wordt gegeven door ‘Internetgodinnen’ auteur Suzan Eikelenstam. De beste professionals, zoals webbouwers, productfotografen en social media coaches leverden hun bijdrage aan het lesmateriaal. Bij elke training zijn er gastcolleges van bekende internetondernemers. Iedere deelnemer gaat naar huis met een uitgewerkt plan en adviezen voor zijn of haar eigen webwinkel. De training is incl. lesmateriaal, lunch en netwerkborrel bij Loetje in Laren!

Datum:                        woensdag 21 november 2012
Kosten bedragen:     € 295,- (excl. BTW).
Docente:                     Suzan Eikelenstam

Schrijf je direct in!