TOP

Cursus: Optimaliseer jouw winkelformule van Harry Meinders

Tijdens deze cursus neemt Harry Meinders van het Instituut van Winkelanalyse jouw winkel onder de loep als het gaat om het optimaliseren van de winkelformule en het vergroten van de omzet in jouw winkel.

In elk bedrijf is men momenteel bezig met de online zichtbaarheid, maar de bestaande stenen winkel mag daarbij niet uit het oog verloren gaan. Optimaliseren van de winkel is een steeds doorgaand proces. De consument wordt steeds mondiger en stelt hoge eisen aan de service en de inrichting van een winkel. Ook om de concurrentie van de online detaillisten aan te kunnen gaan, moet jouw winkel net dat beetje meer bieden. Op welke manieren kun je je winkelformule optimaliseren en vergroot je je omzet in de winkel? Je leert het in de cursus Winkelanalyse. 
 
Jouw eigen winkel en die van je medecursisten worden tijdens de cursus onder de loep genomen en geoptimaliseerd op de volgende gebieden: huisstijl, buitenaanzicht, etalage, entree, inrichting en sfeer, artikelpresentatie en winkelindeling. Je kunt ongetwijfeld veel van elkaar leren. De cursus wordt dan ook gekenmerkt door een hoge mate van interactie.
 
Praktische informatie

Data: maandag 26  november 2012
Tijd:  09.00u tot 13.00 uur
Prijs: € 149,- excl. BTW per deelnemer. Abonnee van Textilia, Bengels of Schoenvisie? Dan profiteer je van 10% korting op deelname
Locatie:  Brandboxx Almere    

Over docent
De docent van deze cursus is Harald Meinders van het Instituut van Winkelanalyse. Dit instituut is gespecialiseerd in analyses van winkelformules aan de hand van circa 650 normen. Normen die alle invloed hebben op het genereren van meer omzet. 

AANMELDEN

Vragen en/of opmerkingen over de cursus?
Neem contact op met Nienke Wirtz (opleidingscoördinator) via 010 – 289 40 93 of stuur een e-mail naar: academy@mybusinessmedia.nl