TOP

Cowboys Belt en Score winnen Textilia Beach Volleyball

Merken en retailers streden het afgelopen weekend tegen elkaar in een ouderwets potje beach volleyballen. Dit keer was Wijk aan Zee het decor van het jaarlijks terugkerende event 'Textilia Beach Volleyball'.

Okee op zaterdag werd je af en toe gezandstraald door de harde wind, maar het weer was voor de rest het hele weekend prima. De negende editie van het Textilia Beach Volleyball werd dit keer niet gehouden in Zandvoort, maar in het pittoreske Wijk aan Zee bij Sun Sea Bar, waar Anouska Wink en Regina Romeijn de boel vakkundig aan elkaar praatten. Op zaterdag streden de brands tegen elkaar en op zondag namen de retailers het tegen elkaar op.

Ondanks de wat lagere opkomst dan de voorgaande jaren zat de sfeer er goed in en was het fanatisme er niet minder om. Vooral het Preferido-team op zondag maakte erg veel indruk met hun paarse traininspakken. Toen ze ook nog eens professioneel gingen inspelen en opwarmen voor de wedstrijd, wisten de rest van de deelnemers dat ze hier te maken hadden met een geduchte tegenstander.

Helaas het mocht niet baten, Preferido heeft het toernooi niet gewonnen. Deze eer ging op zaterdag naar de mannen en vrouwen van Cowboys Belt en op zondag naar Score.

Het Textilia-team van zondag heeft zichzelf weer eens overtroffen en presteerde het om absoluut geen enkele wedstrijd te winnen. Een kater, blessures en een gebrek aan training waren de zwakke excuses…

Houd de site en het blad in de gaten voor meer foto’s!

Bekijk ook de video’s van het evenement:
zaterdag  // zondag