TOP

Color Kids en GoooG nieuw bij Active Kidswear

Peggy Hanegraaf heeft opnieuw twee merken toegevoegd aan haar kindermodeagentschap Active Kidswear Fashion Agency. Het gaat om het sportieve Deense label Color Kids en het Italiaanse merk GoooG.

Beide labels zijn nieuw in Nederland en worden voor het eerst gepresenteerd tijdens de All Fashion Fairs. Het Deense Color Kids heeft sportieve, kleurrijke collecties voor jongens en meisjes van 1 tot 12 jaar. Functionaliteit is het uitgangspunt bij het ontwerpen van de collectie. Color Kids werkt met veel prints en heeft naast kleding een lijn accessoires bestaande uit rugzakken, schoenen en sokken. Bovendien biedt het merk de mogelijkheid voor een shop-in-shop. “Ik had Color Kids eigenlijk al jaren op het oog,” vertelt Peggy Hanegraaf. “Tijdens vakanties in Denemarken zag ik het merk steeds weer. Color Kids sprak me aan omdat het heel kleurig is en een sportieve stijl heeft.”

Het Italiaanse label GoooG speelt in op de laatste trends en de kleding heeft veel verassende details. Het merk brengt stoere collecties met een klassieke twist en de verschillende kledingstukken en kleuren zijn makkelijk te combineren. GoooG heeft kleding voor drie leeftijdsgroepen: Baby van 6 tot 24 maanden, Kids van 3 tot 7 jaar en Junior van 8 tot 16 jaar. “GoooG is een helemaal nieuw merk, zowel in Europa als in Italië zelf,” licht Peggy toe. “Ik vind het heel interessant dat ik dit merk nu vanaf de grond af mee kan opzetten. GoooG heeft nu alleen nog een collectie voor meisjes, maar volgend seizoen komt er ook een jongenscollectie.”

Active Kidswear had al de merken MP Socks, Jeff en Maybee en voegde daar in februari Petibom en Rebus aan toe. Met de toevoeging van Color Kids en en GoooG beschikt het agentschap nu over zeven merken.