TOP

Ciff verrijkt met sieradensegment

De Kopenhaagse modevakbeurs Ciff wordt momenteel stevig onderhanden genomen en zal in augustus een gloednieuw concept lanceren. Gepland staan een nieuwe segmentatie van de huidige beurs en de toevoeging van de onafhankelijke sieradenbeurs Copenhagen Jewellery Fair.

Copenhagen Jewellery Fair wordt onderdeel van Ciff en krijgt de nieuwe naam Jewellery Ciff.

De sieradenbeurs dient met respectievelijk de afdelingen modesieraden en juwelierssieraden twee typen inkopers. “Met deze inlijving hopen we te gaan profiteren van de synergie tussen de sectoren en de grote stroom van nationale en internationale media en inkopers die de stad bezoeken vanwege de Copenhagen Fashion Week”, zegt Ciff-directeur fashion & design Kristian W. Andersen.

Jewellery Ciff wordt een onderdeel van een nieuwe en scherpere segmentering die gaat bestaan uit Ciff (mannen- en vrouwenmode), Ciff Kids, Ciff Jewellery, Ciff Schoenen en Ciff Fashion House.

“De segmentatie versterkt de beurs en moet het optimale platform voor exposanten en kopers vormen”, zegt Andersen, die een team van internationale medewerkers heeft ingehuurd om de beurs te re-branden.