TOP

Ciff Kids trekt meer bezoek uit Zweden en Noorwegen

Ciff Kids kijkt tevreden terug op de zomereditie die plaatsvond van 9 tot 12 augustus 2012. Dat laat de Kopenhaagse kindermodebeurs weten in een persbericht.

De zomereditie trok volgens exposanten meer nieuwe bezoekers en tegelijk werden er grotere orders geschreven dan de vorige editie. Nieuwe bezoekers bleken vooral afkomstig uit Noorwegen en Zweden. Uit beide landen werd een verdubbeling van het aantal bezoekers geregistreerd. De Deense agent van Tumble ‘n Dry, Monta en Gsus sindustries, Henriette Plejdrup, sprak over 20 procent meer Scandinavische klanten in haar stand.

Social media 

De socialmediastrategie werpt zijn vruchten af volgens de beurs. De site, maar ook de pagina’s op facebook en twitter trekken inmiddels drie keer zoveel bezoekers als in februari. De plenaire trendshow kreeg ditmaal een extra dimensie door het label Noa Noa Miniature dat een eigen show had tijdens deze editie. “De ontvangst van deze soloshow was zo positief dat meer labels hebben geïnformeerd naar een aparte show voor volgende editie,” zegt beursmanager Bettina Randazzo.

Deense ‘Bijenkorf’ 

Nieuw was ook de samenwerking met Illum. Tijdens Copenhagen Fashion Week, hebben Ciff Kids en het luxe Deense warenhuis Illum hun krachten gebundeld met een sneak peek op de lente/zomertrends 2013. In vier etalages werden de trends weergegeven van het Deense kindermodemagazine Cover Kids, gestyled door Helle Høghsbro.  

De volgende Ciff Kids vindt plaats van 31 januari tot 3 februari 2013.

bekijk hier de modeshow met de zomertrends voor 2013.