TOP

Cavallaro Napoli tekent voor nog eens drie jaar bij voetbalclub AZ


Het Nederlandse mannenmodemerk Cavallaro Napoli is ook de komende seizoenen de officiële fashion partner van voetbalclub AZ. De samenwerking is verlengd met drie jaar.

Giuseppe Cavallaro, oprichter en eigenaar van Cavallaro Napoli, heeft voor drie jaar bijgetekend bij de Alkmaarse voetbalclub AZ. Michael Koster, manager commercie van AZ: “Cavallaro Napoli staat bekend om authenticiteit, kwaliteit en elegantie. Deze kenmerken passen bij de ambities en uitstraling die wij als club hebben. Met Cavallaro als fashionpartner hebben we ons ervan verzekerd dat we er ook de komende seizoenen goed gekleed uitzien buiten de lijnen.”

Arsenal

Het Nederlandse merk werkt naast met AZ, ook sinds 2017 samen met de Engelse topclub Arsenal, waarvan het de officiële formal wear partner is. Ook heeft Cavallaro een contract met de KNVB, waarbij zowel de staf en directie als het mannen- en vrouwenelftal van Oranje worden gekleed door het merk.

15-jarig bestaan

Cavallaro Napoli viert dit jaar het 15-jarig bestaan. Het merk begon ooit met stropdassen en verkoopt nu complete mannen- en vrouwencollecties via wholesale en in eigen winkels in binnen- en buitenland.

LEESTIP: Het interview met Giuseppe Cavallaro over ambities, missers, kansen en bedreigingen in de huidige modebranche. “Laten merken en winkeliers elkaar helpen de verhoudingen weer een beetje in balans te brengen.”