TOP

15 jaar Cavallaro Napoli: ‘Mijn droom is dat dit merk nooit meer van de markt verdwijnt’

Cavallaro Napoli bestaat 15 jaar. Het merk begon ooit met stropdassen en verkoopt nu complete mannen- en vrouwencollecties via wholesale en in eigen winkels in binnen- en buitenland. Oprichter Giuseppe Cavallaro beantwoordt 15 vragen over ambities, missers, kansen en bedreigingen in de huidige modebranche. “Laten merken en winkeliers elkaar helpen de verhoudingen weer een beetje in balans te brengen.”
Waar is het verhaal van Cavallaro Napoli begonnen? Giuseppe Cavallaro (45), oprichter en eigenaar van Cavallaro Napoli: “Eind jaren negentig met de verkoop van stropdassen die ik uit Napels importeerde en verkocht in het informele circuit, vanuit mijn kofferbak. Dat deed ik naast mijn baan. Ik was als kind al bezig met ondernemen. Zo verkocht

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl