TOP

Cavallaro Napoli kleedt Nederlands elftal

Cavallaro Napoli is de nieuwe formal wear partner van de KNVB. Het Nederlands-Italiaanse merk gaat alle teams en staff kleden in op maat gemaakte kleding.

De samenwerking tussen Cavallaro Napoli en KNVB is voor de komende vijf jaar. Het modebedrijf uit Haarlem gaat zowel de directie, de complete staf en alle spelers van het dames- en herenelftal kleden. 

“We zijn meer dan vereerd om voor de komende vijf jaar de formele kleding van de KNVB te mogen verzorgen,” aldus Giuseppe Cavallaro, oprichter Cavallaro Napoli. “Het is geen geheim dat Cavallaro Napoli een voetbal minded bedrijf is en met de beklonken samenwerking is er een mooi hoofdstuk bijgekomen van ons jongensboek. Wij zijn trots om deel uit te mogen maken van een nieuwe start en hopen dat onze met zorg uitgezochte outfits zullen bijdragen aan het succes van Oranje.” 

In augustus 2017 werd bekend dat Cavallaro Napoli de Engelse voetbalclub Arsenal zou kleden. Ook heeft het merk een samenwerking met de Nederlandse club AZ. De afgelopen jaren was Van Gils de leverancier van formele kleding voor de KNVB. 

persknvb-2

KNVB2