TOP

C&A laat familiegevoel zien met zomercollectie 2010

C&A wil benadrukken dat het hele gezin er terecht kan voor een nieuwe garderobe. Dat werd op woensdag 21 oktober 2009 duidelijk toen C&A in Keulen de nieuwste collecties voor lente-zomer 2010 presenteerde.

“Het hele gezin kan bij ons terecht voor een nieuwe garderobe, en dat willen we met deze show onder de aandacht brengen”, vertelde Birgitt Gebauer, C&A hoofd inkoop vrouwen voorafgaand aan de show.

Alle C&A-lijnen kwamen in een behoorlijk tempo op de catwalk voorbij.

Kenmerkend voor het assortiment van C&A is de diversiteit aan stijlen. Met een scherpgesneden leren jas en romantische tunieks was dit ook goed op tijdens de show te zien.

Ook biologische kleding kwam langs met het nieuwe ondergoed van zachte biologische katoen.

De modeshow eindigde in een soort familietafereel, waarvoor de Duitse actrice Andrea Sawatzki als moederfiguur was gecontracteerd. Ook Denise, Lianne, Roselinda, Alexandra en Maxime, de deelneemsters van Benelux Next Topmodel en Sara Nuru, de winnares van Germany’s Next Topmodel liepen mee.

Het modeconcern zegt timmert flink aan de weg met een verdere ontwikkeling van het imago. Zo werd dit najaar de samenwerking met Frans Molenaar aangekondigd, terwijl voor 2010 een nieuw logo en herinrichting van winkels gepland staan.

Klik hiernaast op de pijltjes om de slideshow te zien.