TOP

Broekentrend voor winter 2015/2016: Nature’s calling*

Zie ze zwieren, die broeken met lange wijde pijpen. En glanzen. Weer andere modellen zijn stoer, maar ook zacht en aaibaar. De broeken voor winter 2015-2016 zijn trefzekere blikvangers die stuk voor stuk de aandacht in elke etalage zullen opeisen. Broekentrend 1 voor winter 2015/2016: Nature's calling.

De natuur blijft trekken, zo blijkt uit het modebeeld voor komend winterseizoen. Zeker in het najaar lijkt de verbondenheid met Moeder Natuur op zijn best. Dit wordt vertaald naar stoere broeken in schutkleuren, die soms onverwacht zacht en comfortabel zijn. Bruin blijft een belangrijke kleur.

Foto’s: Jeroen Snijders

AF Vandevorst 

AF Vandevorst

DAKS 

DAKS

Hermes 

Hermès

Marc Jacobs 

Marc Jacobs

Deze trend komt uit de vrouwenmodespecial winter 2015/2016 van Textilia, die in januari 2015 is verschenen. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vrouwenmodetrends? Abonneer je dan ook op de printeditie van Textilia.

Meer trends? Bezoek de Trenddag!

Op 11 mei organiseert Textilia de Trenddag. Bekende trendwatchers als Christine Boland (vrouwenmode), Jan Agelink (Jeans & Sportfashion) en Els van Son (schoenenmode) belichten de trends voor zomer 2016. Door inspirerend beeld en geluid, samengevat in verschillende kleurrijke presentaties, word je op nieuwe ideeën gebracht en ga je met een frisse blik het nieuwe inkoopseizoen tegemoet. Dierentuin Artis in Amsterdam vormt het decor van deze Trenddag. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en Artis is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Tot 12 april ontvang je €20,- vroegboekkorting! 

info-icoon