TOP

Björn Borg breidt sales team uit

Het sales team van Bjorn Borg heeft met de lancering van de nieuwe sportmodelijn versterking nodig. Drie ervaren krachten zijn gevonden om de sportlijn te gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.

Met de komst van deze drie nieuwe werknemers wil Björn Borg nog meer structuur en service bieden aan alle Björn Borg & Björn Borg Sports klanten. Antoine Huizinga wordt als Sales Manager eindverantwoordelijk voor de verkoop van alle Björn Borg kledinglijnen, Robert de Bruijn is aangesteld als Key Accountmanager voor de kleding en Ernst Bless zal als Footwear Sales Representative vanuit de showroom in Amsterdam en vanuit het C.A.S.T. schoenencentrum in Nieuwegein de schoenen- en sportklanten gaan bedienen.

Teamlid 1
Sales Manager Antoine Huizinga was de afgelopen twee jaar werkzaam bij Dobotex International waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van alle bodywear/sokken van Puma en de sokken van Tommy Hilfiger. Hiervoor werkte Huizinga elf jaar voor Puma Benelux waar hij onder andere de functie van Sales Manager key accounts bekleedde.

Teamlid 2
Ook Key Accountmanager Robert de Bruijn was eerder werkzaam bij Puma, waar hij verantwoordelijk was voor de key accounts. Daarvoor wekte hij acht jaar bij importeur InsideBrands als verantwoordelijke voor sportmerk Mizuno.

Teamlid 3
Ernst Bless, die per direct als Footwear Sales Representative aan de slag gaat, heeft zijn 9 jaar werkervaring en liefde voor footwear en sneakers opgedaan bij Hangar 2 in Apeldoorn. Hij heeft in samenwerking met de eigenaar deze winkel opgezet en gemanaged.