TOP

Binnenkijken: Jac Hensen opent nieuwe conceptstore in Zutphen

Winkelketen Jac Hensen heeft een nieuwe conceptstore in Zutphen geopend. Het bestaande pand in de stad is ingeruild voor een grotere locatie. “Het is een mooie vooruitgang waardoor wij de klant een nog breder aanbod kunnen bieden in een nieuw pand.”
Jac Hensen had voorheen een winkel aan de Beukerstraat in Zutphen, maar omdat dat dat pand te klein werd, ging de keten op zoek naar een nieuwe, grotere locatie in dezelfde stad. Dat is een hoekpand aan de Korte Hofstraat 4-8 in Zutphen geworden.

 

Omnichannel-ervaring


De inrichting van de winkel kenmerkt zich door het gebruik van zwarte, stalen frames, veel hout en hier en daar een bakstenen muur. Bordeauxrode accenten en mooie planten geven het geheel een huiselijke sfeer.

“We zijn trots op onze nieuwe winkel, het is een mooie vooruitgang waardoor wij de klant een nog breder aanbod kunnen bieden in een nieuw pand,” aldus Lars Woordes, marketingmanager bij Jac Hensen. “Wij zijn pas tevreden als de klant voelt dat het goed zit en zoeken daarom steeds naar verrassende innovaties om een nog betere winkelervaring mogelijk te maken dat is ons nu gelukt.”

In de nieuwe winkel wordt – zoals in alle andere vestigingen van Jac Hensen – groots ingezet op een omnichannel-ervaring. Zo hebben winkelmedewerkers het complete assortiment tot hun beschikking op een tablet, waarmee ze samen met de klant doorheen kunnen ‘bladeren’. Verder voegt Jac Hensen drie nieuwe mannenmodemerken aan het assortiment: Ted Baker, Anerkjendt en Matinique.

Zaterdag 24 maart wordt de nieuwe winkel aan de Korte Hofstraat 4-8 in Zutphen feestelijk geopend.

 

Jac Hensen Zutphen2

Jac Hensen Zutphen7

Jac Hensen Zutphen8

Jac Hensen Zutphen9

Jac Hensen Zutphen4


Textilia Cover T11 2017Nieuwsgierig geworden naar een abonnement? Sluit nu een Textilia Totaal Jaarabonnement af en ontvang 12 keer per jaar het blad met interviews, achtergronden en marktcijfers uit de modebranche, plus onbeperkt toegang tot alle artikelen op onze website. Ook ontvang je twee keer per jaar de kleurkaarten, speciaal voor onze abonnees samengesteld door onze trendwatchers, en krijg je korting op evenementen als de Trenddag.

Heb je geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden.

bestellen-icoon