TOP

Binnenkijken: Fabiana Filippi opent eerste winkel in Nederland

Het Italiaanse premium vrouwenmodemerk Fabiana Filippi heeft op donderdag 29 maart een winkel geopend op de PC Hooftstraat in Amsterdam.

De broers Mario en Giacomo Filippi Coccetta richtten het Italiaanse vrouwenmodemerk Fabiana Filippi in 1985 op. De collectie wordt in Italië geproduceerd, waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Fabiana Filippi staat voor een natuurlijke esthetiek, waar persoonlijke stijl boven fashion komt te staan. De collectie is elegant en tijdloos.

45 winkels

De nieuwe winkel in de P.C. Hoofstraat in Amsterdam is de 45e van het merk wereldwijd. Het is de eerste winkel in Nederland van het merk. Het merk heeft al winkels in onder andere Milaan, Cannes, Parijs, Brussel, Hamburg, Londen, Stockholm en Moskou. Ook zijn er shop-in-shops in Azië en in warenhuis Rinascente in Italië.

FabianaFilippi_INTERIORFabianaFilippi_INTERIOR 14FabianaFilippi_INTERIOR 15FabianaFilippi_INTERIOR 12FabianaFilippi_INTERIOR 16FabianaFilippi_INTERIOR 7FabianaFilippi_INTERIOR 19FabianaFilippi_INTERIOR 29FabianaFilippi_INTERIOR 10FabianaFilippi_INTERIOR 26