TOP

Binnenkijken: de nieuwe flagshipstore van Tony Cohen

Tony Cohen opende eind september in samenwerking met VLVT een nieuwe flagshipstore op de Cornelis Schuytstraat 24 in Amsterdam, naast de bestaande winkel van VLVT.

Tony Cohen en moderetailer VLVT (vroeger bekend als Velvet) beginnen met de opening van de flagshipstore in de Cornelis Schuytstraat aan een nieuw hoofdstuk in hun jarenlange samenwerking.

Maikel Thijssen Photography  Tony Cohen Store 3 van 10

De winkel van 180 vierkante meter is met een directe weerspiegeling van de stijl van Tony Cohen. In het industriële interieur worden wit en zwart gecombineerd met beton, glas en spiegels. In de nieuwe winkel is de eerste lijn en de nieuwe mannenmodelijn van Tony Cohen te koop.

Maikel Thijssen Photography  Tony Cohen Store 10 van 10 

Tony Cohen heeft ook al een winkel in de Huidenstraat in Amsterdam. De luxe multibrandstore VLVT opende in 1992 in Magna Plaza en heeft inmiddels ook een winkel in de Cornelis Schuytstraat. VLVT verkoopt merken als Diesel Black Gold, J-Brand, Just Cavalli, Kenzo, M Missoni, MSGM, Philipp Plein, Pierre Balmain, Wildfox, Woolrich en Zoe Karssen.

Maikel Thijssen Photography  Tony Cohen Store 6 van 10Maikel Thijssen Photography  Tony Cohen Store 9 van 10Maikel Thijssen Photography  Tony Cohen Store 7 van 10