TOP

Binnenkijken: de nieuwe Denham-winkels in Utrecht

Denham the Jeanmaker heeft de eerste onafhankelijke vrouwenwinkel geopend. De voormalige mannenzaak in Utrecht is omgebouwd tot vrouwenboetiek. Mannen kunnen vanaf nu een paar deuren verderop terecht.

In de zomer van 2016 opende Denham the Jeanmaker een mannenzaak in het pand aan de Utrechtse Choorstraat. Nu, een jaar later, is de winkel getransformeerd tot een vrouwenboetiek. De eerste shop van het denimmerk waar alleen de vrouwen (en de kindercollectie) wordt verkocht. “Het is de perfecte boetiekomgeving om onze vrouwenlijn te presenteren”, verklaart oprichter/creatief directeur Jason Denham in een persbericht.

Mannenlijn

Denham: “We wilden onze merkervaring in Utrecht compleet maken, door de volledige collectie aan te bieden.” De mannenlijn is vanaf nu verkrijgbaar in een veel ruimer, schuin tegenover gelegen, pand. Hier worden onder meer de luxere virgin denims, de Italiaanse Candiani golden rivet denims en de Japanse denims verkocht. Daarnaast is ook de schoenencollectie van het label toegevoegd, naast schoenmode van onder andere Converse, Diadora, The Last Conspiracy en Karhu. Verder biedt Denham een handwas- en vermaakservice. 

2

3

170516 DENHAM1710kopie

170516 DENHAM0024

170516 DENHAM1742kopie

 

1

6

7

8

9

170516 DENHAM1634kopie