TOP

Binnenkijken: Dante 6 in Rotterdam *

Benieuwd naar hoe de wereld van Dante 6 er uit ziet? Op vrijdagavond 8 januari was de officiële opening van de allereerste winkel van het vrouwenmodemerk in Rotterdam.

De flagshipstore van Dante 6 opende half december de deuren in het gerenoveerde Timmerhuis aan de steeds populairder wordende Meent in Rotterdam. Het is de bedoeling om in de toekomst meer Dante 6 winkels te openen. Er wordt gezocht naar locaties in onder andere Amsterdam en Den Haag, maar er is nog niets concreet.

Dante 6 Rotterdam (8) Dante 6 Rotterdam (7)

Op een oppervlakte van 120 vierkante meter vind je aan de Meent in Rotterdam de collectie van Dante 6, aangevuld met schoenen, huidverzorging, sieraden, luxe geuren en boeken. De kelder wordt gebruikt voor stylingevents en seizoensthema’s zoals detox of vakantie. 

Dante 6 Rotterdam (6) Dante 6 Rotterdam (2)

De winkelinrichting is strak, maar warm. Op de vloer wordt beton gecombineerd met hout. Strakke witte stalen rekken  en messing buizen worden gecombineerd met marmer elementen en warm fluwelen gordijnen en fauteuils.

  Dante 6 Rotterdam (10) Dante 6 Rotterdam (14) Dante 6 Rotterdam (11)

Dante 6 bestaat nu zes jaar en heeft ruim honderd verkooppunten in Nederland. Het merk wordt daarnaast verkocht in België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Scandinavië, Ierland, Groot-Brittannië, Spanje en Italië.