TOP

Binnenkijken bij de temporary store van The New Originals in Amsterdam

The New Originals heeft onlangs een tijdelijke zaak geopend in een van de passages van het Centraal Station in Amsterdam. Voor het ontwerp liet het label zich inspireren door Dutch design.

De zogenoemde ‘Temporary Store’ van The New Originals is te vinden bij Lil’ Amsterdam, de Amstelpassage van het Centraal Station in Amsterdam waar meer pop-ups stores van modemerken te vinden zijn. The New Originals biedt op deze locatie de reguliere collectie, naast nieuwe releases, speciale collabs en events. Zo maakt het label in samenwerking met het eveneens Amsterdamse merk Reconstruct een nieuwe versie van het populaire ‘Cloud Nine Dots jack’. Deze jacks, in gelimiteerde oplage en exclusief verkrijgbaar in de pop-upwinkel, zijn handgemaakt van kapotte of niet bruikbare Cloud Nine Dots-jackets. 

Speeltuin

Tijdens de officiële opening op zaterdag 14 december wordt tevens een collab met Budweiser gepresenteerd. Deze lijn omvat T-shirts, bloezen, hoodies en broeken. De tijdelijke winkel is op zich al de moeite waard: het ontwerp is een samenwerking met Indebt Studio, geïnspireerd op de bekende speeltuinen van de Nederlandse architect Aldo van Eyck. De pop-up store is nog open tot en met 29 februari 2020.