TOP

Bijzondere wintersportactie Leki gewonnen door winkel in Molenschot

De winnaar van de wintersportactie voor Leki dealers is bekend. Twee personeelsleden van Linberg in Molenschot mogen van 15 tot en met 21 maart voor een verzorgde wintersportvakantie naar Sölden.

Winkels konden meedoen als het verkopend personeel van de afdeling ski hardware het Leki Trigger S systeem promootte door de strap te dragen. De winkels Janssens Sport in Deurne (Bel), Sportline in Rumbeke (Bel), Sportina in Erpe Mere (Bel), Camping Sport De Wit in Schijndel, Sporteon Gunneman in Eindhoven, Linberg Caravans in Molenschot, Intersport de Leeuw in Heerenveen, Leerentveld Vrijetijd in Zwolle, Luxen Intersport in Leeuwarden, Sporthuis van der Feer in Bolsward, Pionier Sport in Krimpen aan de Ijssel en Wiflo Sport in Amsterdam plaatsen zich voor de finale. De winkel in Molenschot was uiteindelijk dus de gelukkige winnaar.

Naast de wintersportreis werden er vele vrijkaarten voor Snowworld en skistokken en handschoenen van Leki uitgedeeld.

Het Trigger S systeem is een verbetering van het originele Trigger 1 systeem van Leki dat eind jaren 90 op de markt verscheen. De skistok is voorzien van een geïntegreerd veersysteem, gecombineerd met een handschoen met Trigger S loop. Het unieke veersysteem zorgt ervoor dat de skistok op het juiste moment los schiet van de hand. De kans op blessures, met name de beruchte skiduim, wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Met slechts een druk op de knop wordt de strap ontgrendeld! Het instappen in de lift wordt met behulp van dit systeem een stuk eenvoudiger.