TOP

Marin Alpin nieuw in Nederland en in SBC

Het Brandboxx SBC in Leusden heeft sinds deze week een nieuwe bewoner. Marin Alpin, nieuw op de Nederlandse markt, heeft er een kleine maar mooie showroom.

Het Noorse merk Marin Alpin heeft sinds de oprichting in 1989 een leidende positie in de sport en fashion-markt in Noorwegen opgebouwd. Zoals de naam al aangeeft heeft Marin Alpin een link met zowel water- als wintersport.

Sinds deze week is Marin Alpin via Brand New Company ook actief in Nederland. Het merk probeert te scoren met het aansprekende Scandinavische design, de hoge kwaliteit in afwerking, functionaliteit en materiaalkeuze. De modieuze ontwerpen spreken in Noorwegen een brede doelgroep aan. Marin Alpin wil zich in de markt zetten als het nieuwe en frisse alternatief in het sport en fasion-segment.

Brand New Company is een nieuwe speler in de Sport & Fashion-markt. Het bedrijf is opgericht door twee compagnons die hun “roots” elders hebben liggen maar een sterke affiniteit met de branche hebben. De ondernemers hebben de ambitie om een Marin Alpin op een solide manier te positioneren. Brand New Company presenteert de Marin Alpin kleding vanuit showroom D33. Contactpersoon is Arno Nijman (T: 06 50 26 13 13).