TOP

Bijverkoop: 3x bijzondere zonnebrillen voor mannen

Zonnebrillen zijn – zeker met de zomer op komst - niet te missen als bijverkoopitem in je winkel. Dit zijn dé merken van het moment, die innovatief bezig zijn als het gaat om zonnebrillen.

Foto boven: Dick Moby 

1. Dick Moby

Dick Moby is een jong, Amsterdams merk dat bekendstaat om zijn zonnebrillen gemaakt van duurzame materialen. Zo werkt het label met het Italiaanse Mazzucchelli voor biologisch afbreekbaar acetaat in plaats van gewoon kunststof. Ook doet Dick Moby aan bijzondere samenwerkingen, zoals een zonnebril die ze in 2016 samen met de winkel Tenue de Nîmes op de markt brachten

Prijzen: vanaf €165,-
Contact: dick@dick-moby.com 

Tenue de Nimes - Dick Moby
Dick Moby x Tenue de Nîmes

3. Etnia Barcelona

De trendy zonnebrillen van Etnia Barcelona hebben minerale glazen waardoor je een erg scherpe blik op de wereld hebt. Daarnaast zijn de glazen krasbestendig en hebben ze de eigenschap antistatisch te zijn. Niet zo gek dus dat Beyoncé en Jay-Z ambassadeur zijn van het merk. 

Prijzen: vanaf €159,- 
Contact: via Navy PR mail@navyagency.nl 

etniabarcelona_yokohama_GD_02
Model Yokohama van Etnia Barcelona

3. Neubau 

De monturen van Neubau worden eveneens op milieuvriendelijke wijze geproduceerd in Oostenrijk. Daarnaast zijn de brillen licht van gewicht en hebben een ergonomische fit. En uiteraard zijn de modellen van dit merk ook weer trendy en tijdloos tegelijkertijd. 

Prijzen: vanaf €169,- 
Contact: via www.neubau-eyewear.com

Neubau Eyewear
Model Toni van Neubau