TOP

Bestseller vrouwenmode: Sabina damesmode in Zaamslag

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met Sabina damesmode in Zaamslag.

“Jurkjes met lange vesten erover verkoop ik erg goed, vooral van Kyra & Ko”, vertelt Sabina Wilhelm, eigenaar van Sabina damesmode in Zaamslag. “Het zijn mooie getailleerde jurkjes tot de knie met een vest erover dat iets langer is dan het jurkje. Daarmee kun je nu nog zo naar buiten zonder jas, vaak gecombineerd met een dikke panty en stoere laarzen. Je kunt zo’n jurkje ook met een tricot blazer dragen, dat is net wat klassieker en vrouwelijker.

Gecoate broeken

Ook de gecoate broeken van Mac sprongen er deze week uit. Die hebben een hele goede pasvorm en staan heel vrouwelijk. Het is een casual broek, maar klanten combineren hem vaak netje met een satijnachtige blouse of een blazer.”

Verkoop op gang

De verkoop van de najaarscollectie komt momenteel goed op gaan. “Beter dan in het voorjaar, toen zijn mensen voorzichtiger geweest. We hebben dit najaar een goede start gemaakt. Klanten kopen gelukkig weer meer setjes in plaats van enkele stuks. Mensen kijken nog wel scherp naar de prijzen. Zeker bij artikelen als vesten kan de prijs van doorslaggevend belang zijn.”