TOP

Bestseller vrouwenmode: Modehoek in Groesbeek

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met Modehoek in Groesbeek.

“Yaya is booming”, begint eigenaar Inge Bons van Modehoek in Groesbeek. “We hadden het net een maand binnen en zaten op een doorverkoop van bijna 50%. Vooral de camouflageprintbroek gaat als een speer. Wij hebben zelfs de laatste stuks bij Yaya gehamsterd, waardoor wij hem nog in de winkel hebben terwijl hij op veel plekken is uitverkocht. De omslag van voorraadmerk naar collectie merk heeft het label goed gedaan.

Merkenmix

Ook online verkoopt Yaya heel goed. We zijn pas enkele maanden online met onze webshop en zijn begonnen met Yaya, ook doordat het beeldmateriaal van het merk gebruikt mag worden  voor de webshop. Het is de mix van merken die het doet: Apanage verkoopt goed, dankzij de goede pasvorm en uitgesproken prints voor de zelfbewuste vrouw. Maar ook de street-wise collectie van Only doet het erg goed. We zijn ook kritisch: merken die het niet goed doen, gaan er volgend seizoen weer uit.

Sfeer

Vorig jaar hebben wij afgesloten met een omzetplus, in tegenstelling tot de geluiden die wij uit de branche horen. Dat komt vooral doordat we heel actief met onze winkel bezig zijn. We hebben elke week nieuwe dingen in de winkel en verkopen ook woonaccessoires en cadeauartikelen. Niet direct voor de omzet, maar meer voor de sfeer. Naast dit dragen de medewerkers bij in de prettige ongedwongen sfeer van de winkel. Uiteraard is de collectie is bepalend. Vrouwen van jong tot oud slagen altijd, daar staan we om bekend.”