TOP

Bestseller vrouwenmode: Nameless in Den Helder*

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Ella van den Berg, mede-eigenaar van Nameless in Den Helder. “Een photobooth in onze winkel stelt de klant tevreden.”

“De little black dress van Catwalk Junkie verkoopt erg goed”, vertelt Ella van den Berg, mede-eigenaar van Nameless in  Den Helder. Het jurkje heeft lange mouwen en is gemaakt van een sweat-stof. Je hoeft geen blazer over het jurkje te dragen, omdat het jurkje gewoon lekker warm is. Jonge, maar ook de wat oudere klanten kopen het item. Onze bestseller kost 69.95.”

Geld uitgeven

“Klanten kijken niet echt naar de prijs in onze winkel. Over het algemeen geven de wat oudere vrouwen wel meer geld uit dan de jongere klant. Maar als een klant per se een item wil hebben, dan koopt ze het wel.”.

Photobooth

“Als actie hadden we laatst een photobooth in onze winkel: dit is gratis voor onze klant, maar het kost ons wel geld. Dit vinden wij niet erg, omdat wij juist onze klant willen vermaken. We willen onze klant tevreden stellen, daarom zijn we continu opzoek naar zulke acties.“

Afprijzen

“Het afprijzen van items dat stellen we het liefst zo lang mogelijk uit, tot aan na de feestdagen. Als je te vroeg begint met afprijzen, dan wacht de klant daarop. Het is jammer dat andere winkels dit wel doen. Daarom zijn wij haast  genoodzaakt om hierin mee te gaan.”

Lange vesten en jassen

“We verwachten nog veel lange vesten en jassen tot aan de enkels te verkopen. Dit is het modebeeld. Daar spelen wij op in.”

Nameless
Keizerstraat 25
1781 GD Den Helder
www.nameless.nl