TOP

Bestseller vrouwenmode: Carrièra in Venlo

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? “De jurkjes van Juffrouw Jansen”, vertelt Anita Thijssen van Carrièra in Venlo.

Anita Thijssen: “Heel veel jurkjes hebben we verkocht, voornamelijk die van Juffrouw Jansen. Er is geen bepaald model dat er uit springt maar de kleurcombinatie zwart-wit blijft een topper. Iedereen voelt zich prettig in die kleuren, vooral in deze tijd van het jaar. Vrouwen voelen zich nu nog niet thuis in hele lichte en zachte kleuren. Juffrouw Jansen maakt echt kleding voor de Nederlandse vrouw, vrouwen met iets bredere heupen. De jurken zijn heel vrouwelijk, smal bij de taille maar weer net wat breder bij de heupen en dat voor zo’n 119,95 euro. Waarom er nu zoveel jurkjes gekocht worden is onder andere doordat we al de hele winter broeken hebben gedragen. De temperaturen zijn zacht en vrouwen kunnen weer jurkjes aan, en dat dragen we toch het liefst.

Ook de jeanscolbertjes van het merk Opus gaan goed (79,95 euro). Er is veel vraag naar draagbare, comfortabele kleding en deze colbertjes geven lekker mee. Ze zitten niet zo stijf en strak om het lijf en dat terwijl het toch een jeansjasje is. Daarbij verkopen we vaak een stoere sjaal (19,95), meestal van hetzelfde merk. Zo heb je een comfortabele casual outfit maar zie je er toch gekleed uit. Dat is belangrijk voor onze doelgroep. Vrouwen vanaf een jaar of dertig die er graag casual uitzien met een knipoog naar het zakelijke.”

Adres:
Carrièra
Klaasstraat 34
Venlo