TOP

Bestseller mannenmode: Forever Changes in Groningen

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan mannenmodezaak Forever Changes.

“We zitten momenteel nog een beetje in een tussenperiode. De uitverkoop is bijna voorbij en alle kleding voor het najaarsseizoen komt geleidelijk binnen”, aldus eigenaar René van Kaam. “Hierdoor is het niet makkelijk om een bestseller aan te wijzen, maar er zijn wel artikelen die goed lopen en dat waarschijnlijk ook zullen blijven doen.”

Een van die producten is de stretchy broek van Hamaki-Ho. “Deze jeans zit redelijk los bovenin, maar heeft zeer strakke pijpen. Door de stretch die de broek heeft, zit hij toch heel erg comfortabel. Het materiaal komt de pasvorm ook ten goede. Wij verkopen de Hamaki Ho-broeken in het lichtgrijs en donkerblauw. De prijzen liggen tussen de 99,95 en 119,95 euro.”

Van Kaam denkt dat er nog wel een bestseller in de lucht hangt. “Het merk Zumo maakt truien en vesten met hele grote, fantasierijke colkragen. Deze kun je op verschillende manieren dragen, gedrapeerd over je schouders of juist hoog. De truien zijn gunstig geprijsd, zo tussen de 60 en 70 euro. Ze verkopen al heel goed, ik denk dat ze een hit worden voor het najaar.”

Forever Changes
Gelkingestraat 46
9711 NE Groningen
Tel.  050-3165919