TOP

Bestseller mannenmode: Dependance in Bergen op Zoom

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? "De overhemden van Circle of Gentlemen”, zegt John Pietjouw van Dependance in Bergen op Zoom.

Het merk Circle of Gentlemen wordt over het algemeen heel goed verkocht,” merkt eigenaar John Pietjouw. “Het merk is begonnen met overhemden en die gaan nog steeds het hardst.” Dat heeft volgens Pietjouw te maken met de kwaliteit en de uitstraling. “Er zit een mooi knoopje aan, een biesje, netjes afgewerkt. Het ziet er gelikt uit waardoor het de prijs van €129,95 euro helemaal waard is. Daarnaast gaat het jeansmodel Razor 3Y van het merk Denham goed, die kost €185,- euro. De jeans heeft een lichte wassing waardoor hij erg in de smaak valt. En de zogenaamde jogjeans van Cast Iron, eentje die ook goed bevalt.

Goede uitverkoop 

Ook de uitverkoop-periode is voor Dependance goed verlopen. “Tijdens de uitverkoop wordt er natuurlijk doorgaans veel verkocht. Het maakt iemand niet meer zoveel uit of hij een blauwe of een rode broek koopt terwijl hij eigenlijk een groene wilde.” Toch sprong de leren jas van DNA eruit. “Deze gingen ondanks de prijs van €499,- euro erg hard. Ook de nabestelling is weer uitverkocht.” Iets wat juist tegenviel, waren de schoenen van Royal Republic. “Ik denk dat het neusje van het model te rond is. Onze doelgroep (heren van 25 – 55 jaar) heeft er dan geen €220,- euro voor over en dus blijft dat item liggen. Maar gelukkig hebben we niets te klagen. We hebben betere jaren gehad, zoals denk ik veel winkels, maar het gaat prima.”
 
Dependance
Fortuinstraat 28
Bergen op Zoom
0164 240 101