TOP

Bestseller mannenmode: Atelier 9 in Nunspeet

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan mannenmodezaak Atelier 9 in Nunspeet.

Begin dit jaar werd Jan Mannenmode omgedoopt in het nieuwe winkelconcept Atelier 9. Eigenaar Jan van der Schootbrugge beschikt nu over een winkeloppervlakte van 600 vierkante meter over twee etages waaronder een souterrain dat is ingericht voor confectie. “We zijn specialist op het gebied van pakken met goed verkopende merken als Van Gils, Tommy Hilfiger en Balderini. Pakken in Napolitaanse blauwtinten en uni gestructureerde doeken met een lichte zijdeglans zijn de hardlopers van dit seizoen, net als unconstructed jasjes van Drykorn.”

Chino’s
Verder zijn de chino’s nog steeds populair. Van der Schootbrugge: “Ik verkoop ze in allerlei tinten zoals beige en donkerblauw en zelfs in fellere kleuren. Over het algemeen kopen mijn klanten graag kleur. Sommigen gaan zelfs voor colour blocking met bijvoorbeeld een rode broek en groene trui. Qua pasvorm vind ik Tommy Hilfiger, Cavallaro, Dockers en Mac goede spelers. Op het gebied van jassen zijn de kortere en doorgestepte versies van Fortezza en Gant populair.”