TOP

Bestseller jeans: Vielgut in Eindhoven

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? "Dry denim", zegt Leontine Heuvelmans, mede-eigenaar van Vielgut in Eindhoven.

Leontine: “Wij krijgen veel liefhebbers van dry denim uit het hele land in de winkel omdat we een ruime selectie hebben in modellen en merken. Die rauwe authentieke uitstraling van een paar virgin jeans is bijzonder en daar zijn klanten naar op zoek. Ook de prijsniveaus zijn divers; een dry denim selvage van Nudie verkopen we voor €169,90 en eentje van Denham kost €250. Maar dit is dan ook een heel bijzondere jeans die in de op een na oudste weverij van Japan is gemaakt. Een item voor de echte denim head.” 

“Dit seizoen zijn we begonnen met K.O.I. en het merk heeft een fantastische start bij ons gehad. De jeans verkoop ik goed aan zowel mannen als vrouwen. De prijs is lekker (tussen €99 en €189,95) en de pasvorm klopt. Vooral vrouwen die het moeilijk vinden om een goed passende jeans te vinden, zijn tevreden over de skinny.” 

Adres:
Vielgut
Hooghuisstraat 29, Eindhoven
040-2462230