TOP

Bestseller jeans: Paganini in Valkenswaard

"Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Menno Dings, marketing manager bij Paganini in Valkenswaard."

“Wij zijn jeans connaisseurs en jeans in het algemeen verkoopt heel goed bij ons”, vertelt Menno Dings. “Binnen onze doelgroep is vooral skinny jeans heel populair. We hebben een groot assortiment jeans van verschillende merken zoals G-star, Diesel en Pepe Jeans en Denham. De gemiddelde spijkerbroek kost tussen de 100 en 150 euro. Voor 49,95 euro heb je bij ons al een leuke broek maar we hebben ook uitschieters van 400 euro en hoger. G-star is bij ons het best verkochte jeansmerk, Hollands Glorie. Het merk heeft al meer dan 10 jaar de beste prijs – kwaliteit verhouding, pasvorm en vernieuwing in haar collectie. Het loopt goed en we hebben het graag bij ons in de winkel liggen. Het voorjaar brengt ons een kleurrijk seizoen en brengt ons fashion die een glimlach op je gezicht tovert! Ik denk dat onze klanten ook wel toe zijn aan een beetje kleur.”

Het koekje erbij
“Bij Paganini besteden wij graag extra aandacht aan onze klanten en serveren in de winkel ‘het koekje erbij’. Een kopje koffie of wijntje is hier echt een belangrijk onderdeel in, op deze manier leren wij onze klanten echt kennen. Onze werknemers in de winkel zijn ook geen verkopers maar stylisten. We houden speciale instore acties voor onze vaste klanten en sturen nieuwsbrieven via de mail.”

Online
“Wij zijn voorstander van een cross-channel strategie. De klant bepaalt tegenwoordig graag zelf waar, wanneer en hoe hij iets wil kopen. Wij willen hier zo goed mogelijk offline en online op in spelen. Onze klanten kunnen in de winkel direct online een bestelling plaatsen in onze webshop via een grote Ipad achtige shopzuil. Ook kan je via de webshop ervoor kiezen om je bestelling te laten afleveren bij Paganini en achteraf betalen, zo kan de klant de bestelling eerst beleven en passen. Ruilen en retourneren van webshop orders in de winkel is ook mogelijk.”

Paganini
Eindhovenseweg 17
5554 AA Valkenswaard
http://www.paganini-jeansandfashion.nl/
http://www.jeansandfashion.nl/