TOP

Artikel van Textilia.nl op uw site plaatsen?

'Mogen wij een artikel van Textilia.nl plaatsen op onze eigen website?' Deze vraag komt veelvuldig binnen op de redactie van Textilia.nl. Wij kunnen daar positief op antwoorden: dat mag, heel graag zelfs! Wij noemen uw naam dan zelfs eenmalig gratis in onze nieuwsbrief! Maar wel onder enkele voorwaarden!

De voorwaarden om een artikel op uw website te plaatsen:

  • U noemt de bron van het artikel www.textilia.nl en zet de datum van publicatie erbij. Bijvoorbeeld: Het volgende artikel ‘Administratieve lasten grootste knelpunt’ d.d. 13 augustus 2008, komt van de website www.textilia.nl.
  • Het is verplicht om een link van het artikel naar de site van Textilia te maken en deze link moet rechtstreeks linken naar het betreffende artikel. Dus geen link naar https://www.textilia.nl/ maar het desbetreffende artikel: https://www.textilia.nl/nieuws/algemeen/nid884-administratieve-lasten-grootste-knelpunt-mkb.html
  • Uiteraard mag u alleen de letterlijke tekst overnemen zonder wijzigingen en/of toevoegingen.
  • Beloning: uw bedrijfsnaam in de nieuwsbrief.

Een correct geplaatst artikel levert niet alleen extra expertise op uw eigen website op. Wij noemen uw bedrijf ook nog eens eenmalig in één van onze wekelijkse nieuwsbrieven. Uw bedrijfsnaam komt in de rechterkolom met een link naar de pagina waar ons artikel op uw site staat. Geef de betreffende link en uw bedrijfsnaam door via: fashion@mybusinessmedia.nl(aan deze actie kunt u geen rechten ontlenen)

Verspreiding in print verboden
Voor alle duidelijkheid: het is wettelijk verboden om artikelen in uitgeprinte vorm te verspreiden. Wel kunt u gebruik maken van onze service: nabestellen van editie.