TOP

Artez Fashion Academy Arnhem ontwerpt voor WE

We gaat op de hippe toer want vanaf vandaag liggen zeven T-shirts ontworpen door zes studenten van Artez Fashion Academy Arnhem in 18 geselecteerde WE-stores in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Dertig studenten van de Arnhemse modeacademie deden mee aan de opdracht om twee witte basic T-shirts (een dames- en een herenshirt) te restylen tot een draagbaar shirt in hun eigen stijl.

De vakjury bestond uit Sidney Rhule, Vice Creative Director Product van WE, designer Maikel Bongaert, stylist Ruud van der Peijl en Matthijs Boelee, hoofddocent van modeacademie Artez. “De bekroonde design T-shirts verschillen onderling sterk, maar tonen lef en creativiteit van de ontwerpers”, vertelt Rhule in een persbericht. “We hadden er nog een zware taak aan, maar we waren uiteindelijk unaniem in ons oordeel.” William Fan, Sanne Schepers, Toon Paternotte, Romy Kokke, Cleome Clements en Sophie Kerth zijn door de vakjury uitgekozen als winnaar.

De T-shirts uit de ‘Created by… for WE’-collectie zijn voorzien van een speciaal logo, label en verpakking en zijn te koop in een beperkte oplage.  De unieke shirts kosten €24,95 en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.