TOP

Armbandenmerk Pig&Hen opent eerste winkel [binnenkijken]

Het Nederlandse armbandenmerk Pig&Hen heeft zijn eerste winkel geopend. Donderdag 19 april 2018 werd de winkel in de Negen Straatjes in Amsterdam feestelijk geopend.

Pig&Hen, het Amsterdamse label dat mannenarmbanden op de markt brengt, heeft zijn eerste flagshipstore geopend in de bestaande winkel van het merk Kultivate op Berenstraat 9. Dat meldt het label in een persbericht.

Het merk, dat in 2013 is opgericht door Rutger Versluis en Dominic Bakker, heeft intussen zo’n 1.000 verkooppunten in 25 landen. Alle armbanden worden met de hand gemaakt in hun atelier in Amsterdam-Noord. In de winkel kunnen klanten een eigen band laten maken of kiezen uit de reguliere collectie. 

“Wij zijn hard gegroeid de afgelopen jaren, het openen van een winkel is de volgende stap in de ontwikkeling van ons merk,” aldus Versluis en Bakker. “Daarnaast is het onwijs cool om een eigen shop te hebben waar de look & feel helemaal tot zijn recht komt, precies zoals wij voor ogen hebben. Ook geloven wij dat de samenwerking met Kultivate beide merken zal versterken.”

PIGHENSTOREOPENING1904181

PIGHENSTOREOPENING1904185

PIGHENSTOREOPENING1904186

PIGHENSTOREOPENING1904184