TOP

Amsterdams streetstyle festival Amcat uitgesteld

De eerste editie van het Amcat Festival is verplaatst naar 8 en 9 december. Het evenement voor modeprofessionals en consumenten zou komend weekeinde, 30 juni en 1 juli, plaatsvinden in de Amsterdamse Westergasfabriek.

De organisatie van het Amcat Festival heeft afgelopen weekend via social media en de website de nieuwe data van het event bekendgemaakt: 8 en 9 december 2018. Met nog een week te gaan liet het weten dat het meer tijd nodig heeft om ‘de beste ervaring neer te zetten, met de beste modemerken, sprekers, atleten en artiesten.’ Daarnaast geeft de organisatie aan dat bijna alle merken hun aanwezigheid in december hebben bevestigd. 

 

Tickets

Aan de interesse en de kaartverkoop ligt de verschuiving van het festival niet, zegt een woordvoerder tegen Textilia. In een statement laat Amcat Festival weten ‘dankbaar te zijn voor de overweldigende steun.’ Gekochte tickets blijven geldig voor het evenement in december. Ook is er teruggave mogelijk. Tickethouders krijgen een mail van de organisatie met de mogelijkheden.

 

Streetwear

Het Amcat Festival – dat staat voor Amsterdam Culture and Talent – informeert professionals en consumenten over ontwikkelingen op het gebied van streetwear, straatcultuur, kunst, muziek en sport. Deelnemers zijn onder andere de merken Filling Pieces, Daily Paper, Komono, Ceizer, Puma, Levi’s, Alpha Industries, Bonne Suits en ByBorre. 

 

Lees ook het interview dat Textilia dit voorjaar had met de initiatiefnemers van het Amcat Festival.