TOP

America Today opent winkel op Schiphol

Op vrijdag 2 november opent America Today een winkel op Schiphol Plaza. Eigenaar Roland Kahn opent de winkel samen met Otto Ambagtsheer, de commercieel directeur van Schiphol.

De nieuwe winkel van America Today op Schiphol zit in het winkelcentrum voor de paspoortcontrole. Steeds meer trekkers hebben zich hier de afgelopen jaren gevestigd, waaronder Victoria’s Secret, en het aantal klanten van Schiphol Plaza is in twee jaar tijd gestegen van 30 naar 40 miljoen per jaar. Ter illustratie: de Burger King op Schiphol Plaza heeft de hoogste omzet van alle Burgers Kings wereldwijd.

Nieuw concept 

America Today presenteert in de nieuwe winkel op Schiphol het nieuwe winkelconcept, met veel hout, staal en beton. Binnenkort komen er vijf nieuwe filialen met dit concept bij. America Today heeft momenteel 50 winkels in Nederland, 10 in België, 2 in Frankrijk en 1 in Luxemburg. De ambitie van de retailer is om over vijf jaar 100 winkels in Europa te hebben.

Excellent Retail Brands

America Today bestaat sinds 1989 en is sinds 2006 onderdeel van Excellent Retail Brands van Roland Kahn, waaronder ook Cool Cat, M&S Mode en Sapph vallen.