TOP

Patta store heropent deuren op nieuwe locatie

De eigenzinnige sneaker store Patta is weer uit zijn as herrezen. Afgelopen weekend werd de Patta winkel opnieuw geopend. Sneakerheads en fashionistas kunnen nu hun sneakers inslaan op de Zeedijk in het oude centrum van Amsterdam.

Drie maanden geleden viel definitief het doek voor de Patta winkel. Het Patta team liet toen al echter doorschemeren dat dit niet het einde zou betekenen voor Patta. Een doorstart voor deze sneakerwinkel leek een long shot, maar afgelopen zaterdag 27 oktober 2012 opende Patta opnieuw de deuren. De nieuwe winkel is gelegen op slechts vijf minuten lopen van het Centraal station van Amsterdam en dichtzij de Wallen, de Dam en het centrale winkelgebied. Natuurlijk is de nieuwe winkelruimte ontworpen en ingericht om de verscheidenheid van schoeisel, kleding, accessoires, en natuurlijk Patta’s eigen merk optimaal te presenteren.

Exclusieve sneakers
De feestelijke (her)opening van Patta wordt uiteraard in stijl gemarkeerd. Samen met Converse heeft Patta twee paar exclusieve sneakers ontworpen: de Patta x Converse Pro Leather Collection. Zoals we van Patta verwachten zijn de schoenen zeer opvallend doch stijlvol. De hoge en lage versie zijn gemaakt van slijtvast Cordura materiaal en fans kunnen er bijpassende T-shirts bij kopen. De creatieve inspiratie van het Patta team hield niet op. Er zijn namelijk ook nog drie verschillende nieuwe stijlen Patta camp hats verkrijgbaar en volgens het team kan de consument binnenkort nog veel meer verwachten.

Het nieuwe adres van de Patta store: Zeedijk 67, 1012 AS Amsterdam. Klik verder om de nieuwe Patta & Converse sneakers en Patta camp hats te bekijken.