TOP

Amabri Agency start met luxemerk Floc Baby

Amabri Agency, gespecialiseerd in exclusieve damesmode- en kinderlabels, is dit seizoen gestart met het agentschap van het Spaanse luxemerk voor kinderen, Floc Baby. Bij dit merk kun je kleuren en details zelf invullen.

Maite Murciego van het agentschap Amabri vertelt: “Wij zijn met ons agentschap actief in Nederland, BelgiĆ« en Luxemburg. Het Spaanse merk Floc Baby is ons eerste kinderlabel. Deze week hebben we hiermee ons eerste verkooppunt in Nederland verworven.”

Floc Baby is gespecialiseerd in breisels voor baby’s en kinderen tussen 0 en 8 jaar. De materialen zijn merinowol, kasjmier, alpaca en katoen. Floc Baby richt zich op het hogere segment en kan verkocht naast labels als Ralph Lauren, Gant, Dior, Cacharel, Chloe etc.

De productie van de kleding vindt geheel plaats in de eigen fabriek in Spanje. Daardoor zijn bestellingen het hele jaar mogelijk. Er zijn geen orderlimieten of pakketten. Nabestellingen worden geleverd binnen twee weken geleverd. Er is een custom made service waarbij kleuren en details naar eigen wens ingevuld kunnen woden. Floc Baby levert ook kraamcadeaus en accessoires. Ten slotte werkt het merk op een maatschappelijke verantwoorde manier.

Het familiebedrijf achter Floc bestaat al 50 jaar en heeft een vaste plaats op de modebeurzen Pitti Bimbo en Fimi. Op dit moment is Floc Baby actief in Spanje, Italiƫ, Rusland, de Verenigde Arabische Emiraten en de Dominicaanse Republiek.