TOP

Agent kindermode Friends For Fashion krijgt Nickel Sportswear

Friends For Fashion heeft de agentuur van de kindercollectie van het Duitse merk Nickel Sportswear verworven.

Nickel Sportswear is volgens Friends for Fashion een van de grotere spelers voor jassen en biedt een breed gamma aan outdoorkleding voor erg scherpe prijzen. Naast een aantal klassieke jassen en bodywarmers zijn er ook jongere modellen in actuele kleuren, voorzien van eigentijdse accenten. “We zien dat hier steeds een kwalitatief hoogstaande afwerking is gegarandeerd. Prijstechnisch zijn zeker ook de 100% waterdichte regenjassen zeer interessant. De technische sport- en ski jacks zijn ademend, water- en winddicht en vergelijkbaar met de grote merken, met het verschil dat hierop een veel hogere, vrije marge kan genomen worden. Naast de collectie jassen heeft Nickel ook (jeans)broeken die een perfecte pasvorm hebben, uiteraard ook weer voor een scherpe prijs.”

Nickel Sportswear werkt met voorverkoop en de mogelijkheid om tijdens het seizoen in een aantal modellen voorraad na te bestellen, eventueel via de speciale webshop voor de detaillist.

De wintercollectie 2010 van Nickel Sportwear zal op de aankomende Just Kidz te zien zijn.

Naast Nickel heeft Friends For Fashion nog steeds de agenturen van Santex, Max Collection, Marcel Bauer en United Fashion.