TOP

Nieuwkomers op Kleine Fabriek uitgelicht

De tiende editie van Kleine Fabriek telt verschillende nieuwkomers op de Nederlandse markt die Bengels graag voor je uitlicht.

Creem (Spanje)

Creem brengt een trendy totaalcollectie van Spaanse origine met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Volgens de Nederlandse agent Erik de Waal van Dresscode4Kids is hier een calculatie van 4.0 mogelijk. Creem is bedoeld voor jongens en meisjes in de maten lopen van maat 92 t/m 176. De collectie omvat zowel stoere kleding als meer romantische stijlen. Ook verkrijgbaar zijn stoere winterjassen met bijpassende sjaals, handschoenen en mutsen.

Superego Brand (Nederland)

Een stoer Deens label met een Nederlandse styling, bedoeld voor eigenwijze kids met gevoel voor mode. Het gaat om ingetogen, donkere kleuren voor comfortabele basics, lichte donsjassen en five pocket jeans. Extra detail is dat de kleding is voorzien van labels en knopen, waarmee een kledingstuk te customizen is tot een uniek item.

Brokiga (Zweden)

Typisch Scandinavisch is het nieuwe Zweedse merk Brokiga. Het is een ecologisch textielmerk dat kindertekeningen verwerkt tot all-over prints voor beddengoed, lampenkappen, muurdecoraties en nog veel meer.

Rose Desbois (Frankrijk)

Ontwerpster Chrystelle Desbois vindt dat kinderen niet als volwassenen, maar als kinderen gekleed moeten worden. Het resultaat is een klassieke, ‘less is more’ collectie, met veel ouderwets mooie items. Rose Desbois kiest tegen de stroom in voor handmatig borduur- en haakwerk, Italiaanse stoffen en Europese productie.

Twin-Set Girl (Itali√ę)

Een romantische collectie met originele Italiaanse styling. Het merk kreeg bekendheid vanwege de gebreide collectie, de mooie prints en een goed uitgedachte collectie-uitstraling.