TOP

Agendatip Pinksterweekend: Sneakerness in Amsterdam

Sneakerliefhebbers kunnen dit weekend hun hart ophalen tijdens Sneakerness. Op 27 en 28 mei keert het event terug naar Amsterdam met een overload aan sneakers en een uitgebreid randprogramma.

credit beeld: Sneakerness

Sneakerness vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Bezoekers van dit internationale, rondreizende sneakerevenement kunnen hier, uiteraard, de nieuwste en meest exclusieve sneakers scoren of op zoek gaan naar dat ene model van een paar jaar terug. Daarnaast zijn er workshops, gadgets, live graffiti en exposities.

Naast een groot sneakeraanbod krijgen bezoekers de mogelijkheid om zich op het event ‘helemaal onderdompelen in de sneakerwereld en de bijbehorende cultuur’, aldus het persbericht. Dit jaar is de documentaire Patta For Life te zien en zullen er panelgesprekken zijn à la ‘Zomergasten’ met bekenden uit de sneakerwereld. Ook zijn er workshops te volgen waarbij sneakers met een stift worden bewerkt. Graffitikunstenaars werken live aan hun kunst en er zijn foto-exposities.