TOP

Addy van den Krommenacker uit de problemen

Tijdens zijn show ‘London Revisited’ liet Addy van den Krommenacker aan het publiek weten dat zijn geldproblemen zijn opgelost.

De geplande veiling van de inboedel van de couturezaak van Addy van den Krommenacker lijkt definitief van de baan. Met behulp van derden maakt hij naar eigen zeggen maandag 25 januari het verschuldigde geld over naar de belastingdienst. Dit vertelde hij aan de honderden aanwezigen van zijn show ‘London Revisited’ in het Singer Museum in Laren.

De show

Tijdens de show afgelopen zaterdag 24 januari liet Addy, in acht zalen van het Singer Museum, zijn nieuwste ready-to-wear en haute couture herfst/winter 2015 zien. De collectie heet ‘London revisited’en is geïnspireerd op The Swinging Sixties, begin jaren zestig. De collectie bestaat uit vier thema’s: London Black & White, Biba, Parigi en Macculato. ‘London Black & White’ bestaat uit klassieke materialen en weefsels zoals wollen crêpes, kant, stretch tweed, visgraat en Prince de Galles. Het paarsblauwe ‘Biba’ thema bestaat uit romantisch kant en bloemenprints. Voile kaftanblouses en zwierige jurkjes staan centraal. Het ‘Parigi’ thema bestaat uit bronzen lurex tweeds gecombineerd met kant en chiffon. Het vierde thema ‘Macculato’ wordt gesierd door de klassieke ocelot-print, geïnspireerd op de filmdiva’s uit de jaren zestig.

De ready-to-wear collectie is naast Addy’s zaak in ’s-Hertogenbosch ook verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Bovendien heeft Addy van den Krommenacker vanaf 28 februari 2015 een pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam.

Geldproblemen

Vorige week liet de Bossche Couturier in RTL Boulevard weten dat hij in geldproblemen verkeerde. De schuld aan de Belastingdienst bestond uit ruwweg 50.000 euro. Als Addy voor dinsdag 27 januari niet zou betalen, stond er een veiling op de planning van de inboedel van zijn winkel in ’s-Hertogenbosch.