TOP

Deze week: Kingpins en Amsterdam Denim Days

De denimvakbeurs Kingpins en het jeansevenement Amsterdam Denim Days keren zijn deze week terug in onze hoofdstad.

Van 13 tot en met 18 april 2015 wordt onze hoofdstad weer indigo blauw gekleurd. Denimliefhebbers kunnen deze week weer terecht bij de denim sourcingbeurs Kingpins en het jeansevenement Amsterdam Denim Days.

Kingpins
Genodigden kunnen op 15 en 16 april in de Gashouder op het Westergasfabriekterrein terecht bij de van origine Amerikaanse denim sourcingbeurs Kingpins. In 2004 vond de eerste Kingpins Show plaats in New York en sindsdien vindt deze speciale vakbeurs ook plaats in Japan, China, India, Marokko, Mexico en Europa. Begin vorig jaar maakte Nederland voor het eerst kennis met de show die geliefd is onder professionals door het exclusieve toegangsbeleid en de kwaliteit van de exposanten.

Amsterdam Denim Days & Blueprint
Ook voor de consument is er genoeg te doen. De hele week staat het centrum van Amsterdam in het teken van denim. Daarnaast kan ook ieder die wil op 17 en 18 april terecht op het Westergasfabriekterrein voor Blueprint. Hier worden onder andere seminars, workshops en andere bezigheden gehouden die in het teken staan van de spijkerbroek. De toegang voor Blueprint kost 15 euro.