TOP

Actie Claudia Sträter levert €16.000 op

De tijdelijke vintage store van Claudia Sträter heeft binnen drie dagen €16.731 opgehaald. De opbrengst is bestemd voor de vrijwilligersorgnisatie Dress for Succes. In totaal werden 1109 items verkocht.

De vintage store was op 4, 5 en 6 mei geopend tijdens de ‘Duik in de Kast’-actie van Sträter. Het label vroeg vrouwen om de kast in te duiken en vintage kleding in te leveren voor het goede doel. In ruil voor hun bijdrage kregen de gulle geefsters 30 euro korting op de nieuwe collectie. Dress for Succes  zal het geld onder andere gaan besteden aan training en opleiding voor de ruim 100 vrijwilligers die in de winkels van de stichting staan. Op deze manier kunnen de klanten beter geadviseerd worden.

Onverwacht

Marieke Steur, voorzitter van Dress for Succes Nederland  reageerde: ” Dit bedrag hadden we niet verwacht. We zijn ontzettend blij met de actie. Menig vrouw in Nederland zal al succesvol gesolliciteerd hebben in kleding van Claudia Sträter , na deze geweldige donatie in kleding en geld zullen nog veel meer vrouwen dit gaan doen.”