TOP

Geopend: de Claudia Sträter vintagewinkel

Donderdag 21 mei 2015 opende Claudia Sträter haar Share your Clothes winkel aan het Rokin in Amsterdam, waar uitsluitend vintage items van het label worden verkocht.

In de Share your Clothes winkel zijn uitsluitend vintage Claudia Sträter items te koop die door klanten zijn ingeleverd tijdens de actie Share your Look. Het initiatief om items te doneren aan het goede doel, werd door klanten ondersteund en gewaardeerd: er werden ruim 3.500 items ingeleverd.

Circulair ondernemen

De opbrengst van de winkel gaat naar de Claudia Sträter Foundation en de items die niet worden verkocht, gaan naar het goede doel. Met de foundation ondersteunt Claudia Sträter goede doelen en maatschappelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan bestrijding van armoede en aan wetenschappelijk onderzoek naar gezondheid, gericht op vrouwen in Nederland en België. Met dit concept wil Claudia Sträter laten zien dat ze circulair onderneemt en duurzaamheid steeds meer integreert in haar dagelijkse bedrijfsvoering.

Blijvertje

De Share your Clothes winkel is een blijvertje en de collectie wordt continu aangevuld met nieuwe vintage items, afgestemd op het seizoen. Hiermee biedt Claudia Sträter haar klanten de mogelijkheid om items die ze zelf niet meer dragen te blijven doneren aan het goede doel.

Claudia Strater (1)Claudia Strater (2)Claudia Strater (3)Claudia Strater (4)Claudia Strater (5)Claudia Strater (6)Claudia Strater (7)Claudia Strater (8)