TOP

Zondag: Optimisme in kleur

Trendnavigator Marijn Obertop volgde voor Textilia.nl de Amsterdam International Fashion Week. Elke dag wierp zij een blik op op trends die ze tegenkwam. Vandaag een verslag van de laatste dag, de zondag...

Zondag was ik bij de show van Daite by Tessa Koops , geen betere gelegenheid om het over kleur te hebben. Even dacht ik aan de start van de show, waarbij Tessa op de sobere en ingetogen toer ging en er grijze en zwarte ruiten en krijtstrepen voorbij kwamen. Maar gelukkig in deze collectie van Daite weer een flinke dosis gezond optimisme, daar komen we voor! Prachtige felle kleuren afgewisseld met vergrijsde rozes en fluor zorgen voor een sprankelend beeld. Ook in het publiek deze week, naast het overheersende zwart, veel kleur en kleur accenten.

 

Afbeelding 1

Kobaltblauw, turquoise en aqua zijn nog steeds een dankbare kleuren om frisse accenten mee aan te brengen, of als tonale combinaties.

 

Afbeelding 2Paars rose en geel! Veel felle accenten in sjaals en accessoires, of heel gedurfd in hele outfit of jas!

 

Afbeelding 3

Frisse dessins gecombineerd met felle uni’s, een optimistisch beeld voor een vrolijke winter. ij Daite, Sherida Augustin, Cross colors en het publiek.