TOP

Zo ziet de nieuwe winkel van Steppin’ Out eruit

Het modelabel Steppin’ Out heeft een winkel geopend in Westfield Mall of the Netherlands. Het is de zestiende winkel van het merk.

Zaterdag 19 juni 2021 gingen de deuren open van de nieuwe zaak van Steppin’ Out. Dat meldt het modebedrijf in een persbericht. De collectie bestaat voor het grootste deel uit het eigen merk, aangevuld met merken als Barbour, McGregor en Franklin & Marshall. In het vrouwensegment zijn de merken Josephine & Co en Saint James toegevoegd. Steppin’ Out is van oorsprong een Utrechts bedrijf, dat werd opgericht in 1983. Het modelabel heeft winkel in onder meer Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam en Oosterbeek en twee outletstores in respectievelijk Rijswijk en Hilversum. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. [Tekst loopt door onder de foto.]

Studentikoos

Het merk werd bekend vanwege het studentikoze karakter van de kleding. De huidige collectie is sportief klassiek met sporen uit de wereld van studentensporten rugby en roeien. Artikelen uit vervlogen tijden zijn opnieuw uitgegeven; kleurrijk, preppy en soms een beetje ironisch, aldus het persbericht. Steppin’ Out heeft als pay off ‘House of Classics’ aan zijn naam toegevoegd, wat is terug te zien in deze nieuwe winkel.

Foto’: Steppin’ Out