TOP

Zeven nieuwe vestigingen voor Hema

Zeven plaatsen in België en Nederland hebben sinds deze week allemaal een eigen Hema-vestiging.

Het Belgische Tielt en Deinze, Oirschot, Prinsenbeek, Zwolle, Rotterdam en Ter Aar zijn de plekken waar de gigant afgelopen week zijn deuren opende. Met deze zeven komt het totale aantal nieuw geopende Hema-vestigingen dit jaar op vijfendertig.

Begin 2008 sprak directievoorzitter Ronald van Zetten in Retailnews de ambitie uit de komende jaren met gemiddeld vijftig vestigingen per jaar uit te breiden. “Amper tien maanden later openen we binnen één week zeven nieuwe vestigingen. En we zijn nog niet klaar, eind december hopen we in totaal zo’n 55 nieuwe filialen te hebben geopend”.

Met de opening van de filialen in Tielt en Deinze verstevigt Hema haar basis in België en Van Zetten laat weten groeiambities in het buitenland niet te schuwen. “Hema wil de komende jaren verder uitgroeien tot een internationale speler. De afgelopen maanden hebben we bewezen dat wij snel kunnen inspelen op mooie en goede kansen. In eerste instantie zoeken wij daar naar in de landen waar wij reeds operationeel zijn, maar ook andere ons omringende landen sluiten we zeker niet uit. “