TOP

Yessica Pure nieuwe lijn C&A

Onder veel belangstelling van internationale pers presenteerde C&A op woensdag 22 april de nieuwe herfst/winter collectie 2009/2010 in het industriële pand Alter Kesselhaus in Düsseldorf. Als klap op de vuurpijl onthulde het modebedrijf een nieuwe lijn: Yessica Pure.

De Yessica Pure collectie  is gericht op de ‘trendbewuste en lifestyle georiënteerde zakenvrouw met een moderne look’  tussen de 25 en 45 jaar en bevindt zich volgens Paulien Straeter van C&A Nederland nog in de testfase. “Er is een keuze gemaakt om de shop-in-shops alleen in de grootste winkels van Europa te plaatsen.  Afhankelijk van het resultaat komen er meer winkels bij. ” 85 Europese filialen starten in augustus met de verkoop van Yessica Pure, waarvan 28 in Duitsland en twee in Nederland (Rotterdam en Amsterdam). 

“De overige najaars/wintercollectie is wel in alle winkels verkrijgbaar, waaronder in  de twee nieuwe winkels die we dit jaar nog openen in Nederland”, aldus Straeter. De twee nieuwe filialen in Deurne en IJmuiden brengen de teller van het warenhuis in Nederland op 127 winkels.

De Yessica Pure collectie bevat onder andere bandplooibroeken, capes en kokerrokken. De kleuren zijn klassiek en basic door het gebruik van zwart, grijs- en bruintinten en nuances van tinten. Pure materialen voeren de boventoon door het gebruik van  100% zijde, zuivere kasjmier en zijde/katoen combinaties.